четвртак, 1. октобар 2015.

ZAŠTO MUŠKARCI OSTAVLJAJU DOBRE ŽENE?

On je bio tako zagrejan za tebe, a onda je "odjednom" prestao. Evo koji su razlozi za to koje ti nikada neće reći:
Često možete da kažete da niste videli da raskid "dolazi", a sa druge strane oni stvarno mogu da dođu neočekivano. Nije važno kako dođe do raskida, oni najčešće imaju nešto zajedničko, a ova tri skrivena razloga se skoro uvek pojavljuju. 

On oseća da je pod pritiskom i da je neadekvatan za vezu 

Da li stalno juriš za njim? Da li želiš više ljubavi, pažnje i seksa nego što ti pruža? Da li osećaš da neprestano pokušavaš da središ stvari u odnosu? Ukoliko se pronalaziš u nekim od ovih pitanja, tvoja veza je u neskladu i vrlo je moguće da on oseća da je u vezi pod pritiskom. Bitno je da znaš da nije sve tvoja krivica. Većina muškaraca beži od emocionalnog pritiska kao da je u pitanju borba za goli život (što u njihovoj glavi i jeste). To utiče na njihovo shvatanje muškosti i čini da se osećaju nesigurno, kao da ništa što rade za vas nije dovoljno dobro (iako to često nije istina), to čini da se oni povlače radije nego da na problemu rade. 

Vaša veza izgleda kao takmičenje 

Ukoliko muškarac mora da se bori za ženom za "kontrolu" u vezi, on smatra da u životu žene sa kojom je nema prostora za muškarce. A nije loše da zapamtite da je to u vezama veoma važno. 

Ovo ne znači da muškarac treba da kontroliše celu vezu, svaka strana treba da ima kontrolu u određenim sferama, ali ukolko se žena u vezi ponaša kao da apsolutno sve može sama i tvrdi kako bi trebalo da radi sve sama, na kraju će da završi - sama. Ne treba da se osećate kao da se borite sa partnerom za nešto, vezu čini saigrač, a ne protivnik. A i šta vam je teško da mu date da otvori teglu koju možete i sami, da zameni sijalicu, otvori vam vrata, hvali se svojim dostignućima i tako dalje... 

Ne oseća poštovanje 

Nikada nećete moći da izgradite ozbiljnu vezu sa muškarcem kojeg ne poštujete. Da biste imali stabilan odnos morate da osećate da ste tu jedno za drugo, kao i da uvažavate mišljenja. Muškarac mora da zna da će u svom najslabijem momentu u vama naći podršku, a ne osudu. Jer ako mislite da su samo muškarci - Balkanci, niste ni svesne toga koliko je i žena koje muške emocije smatra juslabošću. 

Neka zna da ste sposobni sa njim da pregurate sve, da ne može zbog iskrenosti da izgubi vaše poštovanje i da ste mu vi zapravo najjača podrška koju može da dobije kada sve oko njega krene po zlu.Нема коментара:

Постави коментар