среда, 16. септембар 2015.

ŠTA ŽENE ŽELE? :)

Večito pitanje koje muškarci postavljaju je "Šta žene, zapravo, žele?" Nudimo vam odgovor na ovo pitanje kroz svega 5 stavki.



PAŽNJA - ovo je svakako broj 1 svakoj ženi. Pod ovim se ne misli na svakodnevne poklone ili milionske poruke dnevno. Žena želi da zna davam pripada i da je jedina, a to ćete dokazati ako joj bar jednom dnevno kažete da je volite ili uradite sitnice koje će govoriti tome u korist, obučete majicu koju vam je kupila, odmenite je u nekom poslu, pružite joj masažu stopala nakon dugog dana... Verujte, neće ostati dužna.

POŠTOVANJE - ovo je stavka koja je obavezna u bilo kakvom odnosu dvoje ljudi, to ne mora biti emotivna, ljubavna veza. Naime, ako nema poštovanja između dva bića, takav odnos svakako neće funkcionisati. Nijedna žena vas neće večno voleti i biti vam verna ako se prema njoj odnosite kao da vam je kućna pomoćnica, slučajna prolaznica ili kurva u krevetu. Ukoliko ne pokažete poštovanje prema njoj, uzvratiće još gorom merom, bez razmišljanja.


ISKRENOST, osim ako vas pitamo da li smo se ugojile (a svesne smo da jesmo). Ukoliko vas žena pita za mišljenje o nekoj boji, izgledu nečega ili pomoći pri odabiru, ne razmišljajte o tome kako je za to mogla da pozove prijateljicu. Žena će to uraditi samo ako u vas ima poverenja i stalo joj je do vašeg mišljenja. Tako da, sledeći put nemojte prevrtati očima, već je saslušajte i pokušajte da joj pomognete.

SPOSOBNOST MUŠKARCA DA SLUŠA - ako vam žena priča o svojoj porodici , sebi, poslu nemojte misliti da ona prosto nema kome da kaže, ona samo želi da vi budete deo nje. Ukoliko vam danas da bitne informacije o sebi, a vi već sutra to ne znate, verujte, nećete se dobro provesti. :)

ZRELOST - ovo je svakako bitna stavka, posebno ako govorimo o ženama preko 30 godina. Ovakva žena je uglavnom stabilna, zna šta želi i koji su njeni ciljevi. Upravo to se očekuje i od vas. Ukoliko ste balavac koji još uvek živi na račun mame i tate, bićete zanimljivi mesec dana, ili dva. Ali žena sa vama neće želeti ozbiljnu vezu i emotivno zbližavanje.


Uskoro: Šta muškarci žele? :)

Нема коментара:

Постави коментар