четвртак, 17. септембар 2015.

ŠTA MUŠKARCI ŽELE? :)

Kao što sam obećela, danas tekst o tome šta muškarci žele. 
Nije bilo lako odgovoriti na ovo pitanje, jer postoji mnogo toga što muškarci prosto obožavaju. :) Pre svega, muškarac želi da nejgova odabrana bude dama, da je samostalna, samopouzdana, po malo vragoslasta i sl. Ipak, odabrala sam 5 stvari koje su možda najbitnije.




ISKRENOST - Kao i kod žena, tako je i kod muškaraca iskrenost na prvom mestu. Nijedan muškarac vas neće gotiviti ukoliko ogovarate svoju drugaricu, a onda kada se sretnete podarite jedna drugoj tople zagrljaje, pohvale i tajne. Zapravo, misliće da o njemu loše pričate kada ste sa drugaricom, a pred njim se ponašate drugačije.



UMERENA ŠMINKA - Iako živimo u svetu silikonskih plavuša kojih se uplašimo kada ih vidimo bez šminke, a muškarci za njima uzdišu, oni zaoravo ne žele takvu devojku da upoznaju sa svojim roditeljima. Naime, brojne studije su pokazale da muškarci za sebe uglavnom biraju devojke koje su smerne i na sebi imaju malo šminke. Bar su sigurni da se neće uplašiti kada svoju dragu vide izjutra bez šminke. :)


ŽENA KOJA UME DA HODA NA ŠTIKLAMA - Čak i nalepša, najbolje obučena devojka koja ne ume da hoda na štiklama, već se spotiče, klima, neće privući mušku pažnju. Ako spadate u grupu devojaka koje ne umeju baš najbolje da se nose sa visokim potpeticama, bolje je da obujete i obučete sa čim umete da se nosite, jer ćete tako pre svega izgledati prirodno.


DAMA U DRUŠTVU, SLOBODNA U KREVETU - Ovo svakako ne znači da tradite ono što vam ne prija. Ne morate po svaku cenu raditi ono što on voli, ako se vama to ne sviđa. U vezi je najbitnije razumevanje i razgovor, tako da ćete sigurno naći zamenu u onome što nekome ne prija. Dama u društvu, to je ono što svaki muškarac želi. Sigurno neće biti oduševljen ako na porodični ručak krenete u majici sa dekolteom do pupka. Tako da razmislite, pre nego odabrete svoju odevnu kombinaciju, :)




ONA KOJA UME DA POSAVETUJE - Kao i žene, tako i muškarci vole da čuju dobar i iskren savet od osobe do koje im je stalo.




UŽIVAJTE!




Нема коментара:

Постави коментар