VIDEO RECEPT mozete pogledati i na You Tube kanalu!
.
Vreme je za ozbiljno uživanje!
Sa ovim provereno dobrim receptom ne možete nikako pogrešiti.
Uvek dobitna kombinacija!
Hvala vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!
Prijatno!
1. Šarena voćna oblanda
Potrebno je:
- 2 lista male odlande
- 400 gr džema od šljiva
- 1 dl vode
- 150 gr šećera
- 125 gr margarina
- 100 gr čokolade
- 150 gr mlevenih oraha
- 100 gr mlevenog keksa
- 250 gr četvrtastog celog keksa
2. Posne rozen stanglice sa malinama
Potrebno je:
- 1 pakovanje gotovih rozen kora
Za prvi fil:
- 2 pudinga sa ukusom slatke pavlake
- 700 ml vode
- 150 gr secera
- 200 gr margarina
- 100 gr bele psne cokolade
- 120 gr mlevenog posnog keksa
Za drugi fil:
- 450 gr zamrznutih malina
- 100 gr secera
- 150 ml vode
- 1 puding sa ukusom slatke pavlake
Za dekoraciju:
- 150 gr bele posne cokolade za kuvanje
- 3 kasike ulja
- i malo kokosovog brasna
3. cokoladni ferero rolat bez pecenja
Potrebno je:
- 2 lista velike oblande
- 200 gr secera
- 200 ml vode
- 200 gr margarina
- 200 gr crne cokolade za kuvanje
- 200 gr pecenih mlevenih lesnika
- 200 gr mlevenog keksa
4. kokos gnezda
- najukusnije posne kokos kuglice punjene kremom
Potrebno je:
- 200 ml vode
- 100 gr secera
- 200 gr margarina
- 100 gr cokolade za kuvanje
- 100 gr kokosovog brasna
- 250 gr mlevenog keksa
Za dekoraciju
- 50 gr kokosovog brasna
- 100 gr posnog krema " amoreti"
5.Čokoladna Orah Oblanda / brzo i lako
Potrebno je:
- 300 ml vode
- 300 gr šećera
- 250 gr margarina
- 300 gr mlevenih oraha
- 300 gr mlevenog keksa
- 200 gr čokolade
- 4 lista velike oblande
6. Tri užitka
Za koricu je potrebno:
- 150 gr brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašika "kakao" praha
- 100 gr šećera
- 4 kašika pečenih mlevenih lešnika
- 50 ml ulja
- 100 ml vode
Za fil je potrebno:
- 1l sojinog mleka
- 300 gr šećera
- 3 pudinga sa ukusom vanile
- 250 gr margarina
- 100 gr čokolade
- 150 gr keksa
- sok od narandže za potapanje keksa
-100 gr lešnika za dekoraciju
7. Bajadera sa kokosom i keksom
Potrebno je:
- 500gr mlevenog keksa
- 200 gr kokosa
- 250 ml vode
- 250 gr šećera
- 250 gr margarina
Za glazuru:
- 200 gr čokolade
- 6 kasika ulja
Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.
.jpg)







Нема коментара:
Постави коментар