понедељак, 29. јун 2020.

Kompot od višanja pasterizovan u MAŠINI ZA PRANJE SUDOVA - Kuhinja Sunča...


Ljupka tamnocrvena višnja je veoma popularna u našim krajevima.


Višnja je voće u kojem treba maksimalno uživati, ne samo u vreme sezone već i tokom cele godine.
Lekovita svojstva ovog aromatičnog voća su zaista na zavidnom nivou.
Višnja je našla svoje mesto i u kulinarstvu. Može se koristiti sveža, zamrznuta, kandirana, sušena i konzervirana.

Potrebno je:
- 450 gr višanja
- 4 kašike šećera
- voda
- tegla od 720 ml
- zatvarač 
- ovo je mera za jednu teglu


VIDEO RECEPT mozete pogledati i na You Tube kanalu! 


.


Neke poslastice privuku vašu pažnju izgledom, neke poslastice ukusom, a neke poslastice zato što su savršene u svakom smislu.
Sa ovim provereno dobrim receptom ne možete nikako pogrešiti, uvek dobitna kombinacija!

Prijatno!
Hvala Vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!
 


 









 Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.


Нема коментара:

Постави коментар