Susam trouglici
-300gr susama
-300gr ratluka
-200gr zele bombona
-2 kasike secera u prahu
Susam proprziti u suvom tiganju,da malo pozuti i da zamirise.
Ratluk iseckati i umesiti rukom sa secerom u prahu.
Dodati susam i dalje mesiti rukom.
Kad se masa lepo ujedini dodati seckane zele bombone i promesati.
Trouglasti kalup obloziti celofanom i utisnuti lepo rukom smesu.
Poravnjati dobro i ostaviti u frizideru da se lepo stegne.
Seci kolac tankim ostrim nozem ili skalpelom.
-300gr susama
-300gr ratluka
-200gr zele bombona
-2 kasike secera u prahu
Susam proprziti u suvom tiganju,da malo pozuti i da zamirise.
Ratluk iseckati i umesiti rukom sa secerom u prahu.
Dodati susam i dalje mesiti rukom.
Kad se masa lepo ujedini dodati seckane zele bombone i promesati.
Trouglasti kalup obloziti celofanom i utisnuti lepo rukom smesu.
Poravnjati dobro i ostaviti u frizideru da se lepo stegne.
Seci kolac tankim ostrim nozem ili skalpelom.
Нема коментара:
Постави коментар