- 250gr margarin
- 250gr secer u prahu
- 250gr mleveni keks
- 50gr cokolada + 150gr cokolada
- 1 pakovanje urmi (200gr)
- 6 kasika ulja
- 250gr secer u prahu
- 250gr mleveni keks
- 50gr cokolada + 150gr cokolada
- 1 pakovanje urmi (200gr)
- 6 kasika ulja
Otopiti margarin, 50gr cokoladu i secer u prahu na tihoj vatri neprestano mesajuci.
Kad se sve lepo ujedini, skloniti sa sporeta i dodati keks.
Urmama izvaditi kostice, raseci do pola po duzini (ne do kraja), pa puniti filom.
Napraviti mali valjak, ubaciti u rasecenu urmu, i lepo zatvoriti (oko 30 komada).
Od istog fila obloziti urme i sa strane.
Ostaviti punjene urme u hladnoj prostoriji 2-3 sata da se ohlade.
Otopiti 150gr cokolade i 6 kasika ulja na tihoj vatri.
Svaku urmu utopiti u cokoladu i redjati na papir za pecenje.
Kad se kolac lepo ohladi, ocistiti visak cokoladu i seci kolac na pola.
PRIJATNO!!!
Нема коментара:
Постави коментар