петак, 17. јул 2020.

Tikvice sa mlevenim mesom i pirinčem iz rerne-potrebno je 15 minuta da p...



 
Sezona tikvica je u punom jeku, zato je sada savršeni trenutak za ovakvo jednostavno i prefinjeno jelo.


Jednostavno i lako se pravi, ne zahteva previše vremena i gomilu prljavih sudova, ali zato će te dobiti ručak od tikvice savršenog ukusa, tako da sigurno se nećete pokajati ako ih napravite na ovaj nacin.

Potrebno je:
-700 gr očišćenih tikvica
- 1 glavica crnog luka
- vezica peršuna
- 200 gr pirinča
- 300 gr mlevenog mesa
- 1 kašika suvog začina
- 600 ml vode

Za preliv je potrebno:
- 2 jaja 
- 180 gr kisele pavlake
- pola kašike suvog začina
- malo mlevenog belog bibera
- malo mlevenog crnog bibera

 Ovde možete pogledati detaljnu izradu: 



 
Pripremanje hrane tokom leta zahteva dodatni napor, zato treba birati recepte koji se przo pripremaju ali da sadrže bogatstvo ukusa.


Priroda je darežljiva!
Uživajte u letu i njegovim darovima!
Kuvajte sa uživanjem!


Hvala Vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!


Prijatno!















 Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.




Нема коментара:

Постави коментар