"POSNA OBLANDA"
-1l voda
-750gr secera
-250gr ratluka
-200gr mlevenog keksa
-200gr mlevenih oraha
-oblanda"C"
Secer, vodu i ratluk uspilovati na tihoj vatri malo redje nego za slatko. Skloniti sa vatre i dodati keks i orahe. Kad se fil ohladi nafilovati oblandu. Pritisnuti tezim predmetom i ostaviti na hladno mesto da se stegne. Seci po svojoj zelji, stanglice ili trouglove ostrim tankim nozem.
PRIJATNO!!! UZIVAJTE!!! ♥
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjwKmsFhaC-01taX7brEVDXjARNL4lQUlm5uFnBVQiL3CM0KMKxWt0bdxjojcJEC-r3MrJmI98KxvwDJcgq8lJRpOHb51-SDr_NQl7IGY6OmwWb4dC8qipJhBYnHzW1Ieji_wYkNTJdKGb/s320/12346471_914364978646810_5186936657866215384_n.jpg)
-750gr secera
-250gr ratluka
-200gr mlevenog keksa
-200gr mlevenih oraha
-oblanda"C"
Secer, vodu i ratluk uspilovati na tihoj vatri malo redje nego za slatko. Skloniti sa vatre i dodati keks i orahe. Kad se fil ohladi nafilovati oblandu. Pritisnuti tezim predmetom i ostaviti na hladno mesto da se stegne. Seci po svojoj zelji, stanglice ili trouglove ostrim tankim nozem.
PRIJATNO!!! UZIVAJTE!!! ♥
Нема коментара:
Постави коментар