субота, 27. децембар 2025.

TOP 6 vrsta sitnih slavskih brzih posnih kolaca / Kuhinja Suncane Staze

.

 


 

VIDEO RECEPT mozete pogledati i na You Tube kanalu!

.

 

Sa ovim provereno dobrim receptima ne možete nikako pogrešiti, uvek dobitna kombinacija!

Hvala vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!

 


 

 1. Posni rolat u oblandi sa zele bombonama i lesnicima 

Potrebno je: 

- 2 lista velike oblande 

- 2 dl vode 

- 200 gr šećera 

- 200 gr margarina 

- 200 gr mlevenih pecenih lesnika 

- 200 gr mlevenog keksa 

- 100 gr crne cokolade za kuvanje 

- 400 gr žele bombona

 


 

 2. Šarena voćna posna oblanda 

Potrebno je: 

- 2 lista velike oblande 

- 600 gr dzema od kajsija 

- 500 gr keksa 

- 250 ml voda 

- 300 gr secera 

- 250 gr margarina 

- 100 gr cokolade za kuvanje 

- 250 gr mlevenih oraha 

- 250 gr mlevenog keksa

 


 

 3. carobna piramida od cokolade 

Potrebno je: 

- 150 gr posne bele cokolade za kuvanje 

- 20 gr margarina 

- 80 gr kandiranih brusnica 

- 150 gr posne crne cokolade za kuvanje 

- 20 gr margarina 

- 80 gr lesnika 

- 2 kasike meda

 


 

4. Potrebno je: 

- 1 pakovanje gotovih rozen kora 

- 300 ml vode 

- 300 gr secera 

- 2 vanilna secera 

- 250 gr margarina 

- 300 gr mlevenog maka 

- 100 gr mlevenog keksa 

- 150 gr crne cokolade za kuvanje 

- 4 kasika ulja

 


 

5. Potrebno je: 

- 200 gr ispečenog samlevenog neslanog kikirikija 

- 200 gr "menaž" čokolade 

- 200 gr margarina 

- 200 gr šećera u prahu 

- 200 gr mlevenog keksa 

Za valjanje bombica: 

- 50 gr krupno mlevenog kikirikija ili kokosa

 


 

6. Potrebno je: 

- 4 lista velike oblande 

- 250 ml vode 

- 250 gr secera 

- 350 gr margarina 

- 350 gr posnog sojinog mleka u prahu 

- 100 gr keksa 

- 200 gr oraha 

- 200 gr kokosovog brasna

 

Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.

 

 

 

 

Нема коментара:

Постави коментар