недеља, 13. јун 2021.

Jedan dan na VLASINSKOM JEZERU - Kuhinja Sunčane Staze

Ukoliko se iz blo kog razloga nađete na jugu naše prelepe Srbije, nemojte propustiti priliku da posetite ovo predivno mesto - Vlasinsko jezero.

Vlasinsko jezero je predeo izuzetnih odlika i kao takvo je pod zaštitom Zavoda za zaštitu prirode Srbije, tako da vam to već daje nagoveštaj o kakvoj se lepoti radi.

Nemojte žuriti u putu ka jezeru, uživajte u svakom trenutku, pogledu tokom vožnje. Nemojte se iznenaditi i ako vam put prepreči krdo divljih konja ili krdo krava. To su prizori od kojih zastaje dah.

Prošetajte uređenim stazama oko jezera ili divljim puteljcima kroz šume i gore, uživajte u raznobojnom cveću, u miru koje ovo jezero nosi.

Ukoliko poželite da negde odmorite uz jelo ili kafu, jezero vam nudi pregršt takvog sadržaja, ali ja o tome neću ovog puta. Ovog puta sam uživala u prelepoj prirodi, čistom vazduhu, cvrkutu ptica i mirisu cveća.

 VIDEO  mozete pogledati i na You Tube kanalu!

.

 

Vreme je za ozbiljno uživanje!


Hvala Vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!















 
Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.

Нема коментара:

Постави коментар