понедељак, 12. октобар 2020.

Čokoladna ferrero odlanda sa keksom - posni sitni kolači / Kuhinja Sunča...


U sezoni posnih slava svi krećemo u potragu za novim receptima za sitne kolače.
Ako vam treba recept za neku finu, jednostavnu, brzu oblandu, onda ste definitivno na pravom mestu.
Vrlo je jednostavna za pripremu, ne zahteva previše vremena, a zaista je ukusna i dekorativna.

Čokoladna ferrero oblanda je vrhunska poslastica koja ispunjava sve kriterijume jednog savršenog kolača kako u pogledu izgleda tako i ukusa.
Vrlo dekorativna poslastica koja ne ostavlja ravnodušnim ljubitelje dobrog kolača.
Savršeni spoj čokolade, lešnika i keksa, čini ovaj kolač posebnim.
Sa svojim prefinjenim ukusom i dekorativnim izgledom ovaj kolač je zauzeo počasno mesto u mojoj kuhinji.

Zaista sam prezadovoljna kako mi je ovaj kolač ispao, ako se i vama dopadne recept slobodno ga isprobajte, postaće neizostavni kolač na vašoj slavskoj trpezi.
Neka vaša slavska trpeza bude bogata i svečana!

VIDEO RECEPT mozete pogledati i na You Tube kanalu!


Potrebno je:


- 450 ml vode

- 500 gr šećera

- 250 gr margarina

- 150 gr čokolade za kuvanje

- 300 gr pečenih samlevenih lešnika

- 2 kašike kakao praha

- 500 gr mleveneg plazma keksa (može i neki drugi posni keks)

- 4 lista velike oblande

- 25 komada keksa "zlatni pek"

 
Neke poslastice privuku vašu pažnju izgledom, neke poslastice ukusom, a neke poslastice zato što su savršene u svakom smislu.
Sa ovim provereno dobrim receptom ne možete nikako pogrešiti, uvek dobitna kombinacija!
Uživajte u neodoljivom ukusu ovog kolača u posnoj varijanti!


Prijatno!


Hvala Vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!

 











 
Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.

 

 

 

 

Нема коментара:

Постави коментар