среда, 2. септембар 2020.

Kinder bueno oblanda - Kuhinja Sunčane Staze


 
Ako vam treba recept za neku finu, jednostavnu, brzu oblandu, onda ste definitivno na pravom mestu.


Potrebno je:

- 3 lista velike oblande
- 250 gr margarina
- 600 gr mleka u prahu
- 600 gr šećera
- 200 ml vode
- 150 gr čokolade za kuvanje
 
Ovde možete pogledati detaljnu izradu ovog kolača :





Neke poslastice privuku vašu pažnju izgledom, neke poslastice ukusom, a neke poslastice zato što su savršene u svakom smislu.
Sa ovim provereno dobrim receptom ne možete nikako pogrešiti, uvek dobitna kombinacija!
Uživajte u neodoljivom ukusu ovog kolača!


Prijatno!


Hvala Vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!

 











Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.

2 коментара:

  1. Poštovana,
    Pogledao sam sve recepte koje ste postavili na ovom Vašem sajtu, mnoge od njih sam kopirao i odložio u svoj folder kuhinjskih recepata. Želim da izrazim svoje divljenje za sav Vaš trud koji ste uložili da bi nam na tako jednostavan i lak način prikazali svoje recepture i hvala Vam na tome od sveg srca. Zaslužili ste svaku pohvalu, divljenje i poštovanje, jer ovakve recepture i na ovakav način daju samo vrhunski kulinarski majstori.Pregledajući Vaše recepte jedan po jedan, u početku nisam obratio pažnju na to da u recepturi niste dali tekstualni deo izrade po recepturi, ali ste zato dali video zapis koji sam ja gledao i po njemu dopunio recepte sa tim delom. Recepti su Vam san snova, što nije baš česta prilika da se nađe na internetu. Posebno me interesuje taj limeni četvrtasti okvir koji se može izduživati i smanjivati, odnosno prilagodjavati u željene dimenzije prilikom filovanja kolača ili torte, želeo bih da to imam pa me interesuje gde to mogu da kupim, iz Srbije sam. Takav okvir nisam do sada video na internetu, a on mnogo znači. Za svu Vašu požrtvovanost, ljubaznost, idealan prikaz recepture, Vašu osobitu nesebičnost i spremnost da svoje znanje prenesete na sve zainteresovane, želim još jednom da Vam se zahvalim od sveg srca, poželim Vam odlično zdravlje, veoma dug život i svu sreću ovoga sveta. S dužnim poštovanjem.
    Miroslav Nikolić

    ОдговориИзбриши
  2. Poštovani Miroslave, pre svega hvala Vam na ovim rečima. Ne mogu da izrazim zahvalnost za ovako divne reči. Svaki recept urađen je sa mnogo ljubavi i požrtvovanosti, te mi Vaše reči mnogo znače.
    Što se tiče okvira, kupljen je u lokalnoj kineskoj radnji, a verovatno ga ima u radnjama koje prodaju posuđe.
    Nadam se da ćete nastaviti da uživate u mojim receptima, a tu sam za svaku pomoć i nedoumicu.
    Srdačno Vas pozdravljam!

    ОдговориИзбриши