U najbolje poslastice dolaze torte.
Osnov mnogih torti je testo za domaći biskvit-patišpanj, poznata masa od jaja i šećera, sa raznim dodacima kao što su bademi, orasi, čokolada, lešnjaci i kakao.
Za mešenje torti potrebna su sveža jaja, ispravna pećnica, razni nadevi i veliko strpljenje.
Potrebno je:
- 4 kutije piškota
- 1250 ml gustog soka od jagoda
- 3 pudinga sa ukusom vanile ili jagode
- 200 gr šećera
- 300 gr margarina
- 200 gr šećera u prahu
- 300 gr čokolade za kuvanje
- 6 kašika ulja
- 180 gr šlag kreme sa ukusom slatke pavlake
- 250 ml hladne gazirane vode
VIDEO RECEPT mozete pogledati i na You Tube kanalu!
Vreme je za ozbiljno uživanje!
Sa ovim provereno dobrim receptom ne možete nikako pogrešiti.
Uvek dobitna kombinacija!
Hvala Vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!
Prijatno!
Sa ovim provereno dobrim receptom ne možete nikako pogrešiti.
Uvek dobitna kombinacija!
Hvala Vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!
Prijatno!
Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.
Нема коментара:
Постави коментар