четвртак, 6. август 2020.

KAPRI TORTA - sa piškotama bez pečenja / Kuhinja Sunčane Staze


U najbolje poslastice dolaze torte.




Osnov mnogih torti je testo za domaći biskvit-patišpanj, poznata masa od jaja i šećera, sa raznim dodacima kao što su bademi, orasi, čokolada, lešnjaci i kakao.
Za mešenje torti potrebna su sveža jaja, ispravna pećnica, razni nadevi i veliko strpljenje.


Potrebno je:

- 4 kutije piškota
- 1250 ml gustog soka od jagoda
- 3 pudinga sa ukusom vanile ili jagode
- 200 gr šećera
- 300 gr margarina
- 200 gr šećera u prahu
- 300 gr čokolade za kuvanje
- 6 kašika ulja
- 180 gr šlag kreme sa ukusom slatke pavlake
- 250 ml hladne gazirane vode

VIDEO RECEPT mozete pogledati i na You Tube kanalu! 


Vreme je za ozbiljno uživanje!
Sa ovim provereno dobrim receptom ne možete nikako pogrešiti.
Uvek dobitna kombinacija!


Hvala Vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!


Prijatno!

 











Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.






Нема коментара:

Постави коментар