Ima li šta lepše, nego kad kuhinja zamiriše na kiflice koje se upravo peku?
Pored svog dekorativnog izgleda ove kiflice su i fenomenalnog ukusa, sočne i mekana kao pamuk.
Prefinjenost ukusa ne dolazi slučajno, ona je rezultat potpune posvećenosti svakom i najmanjem detalju.
Potrebno je :
- 200 ml toplog mleka
- 20 gr svežeg kvasca
- 1 kašika šećera
- 550 gr brašna
- 100 ml ulja
- 2 jaja
- 1 kašičica soli
- 40 grama otopljenog margarina
Ovde možete pogledati detaljnu izradu:
Vreme je za ozbiljno uživanje!
Sa ovim provereno dobrim receptom ne možete nikako pogrešiti.
Uvek dobitna kombinacija!
Hvala Vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!
Prijatno!
Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.
poštovani, nisam baš vična kuvarica ali bih želea da probam da napravim ove vaše kiflice.da li mogu umesto svežeg da koristim suvi pekarski kvasac?
ОдговориИзбришиMože da se koristi i suvi kvasac, stavite 10 grama, veliki pozdrav ��
ОдговориИзбриши