четвртак, 5. септембар 2019.

Bajadera sa Susamom i Keksom / Posni Kolač - Kuhinja Sunčane Staze


Obradujte svoje ukućane ovom nezaobilaznom poslasticom za sve vrste svečanosti, jer ona je počasni gost svake domaćinske trpeze. Susam koji krcka pod zubima i čokolada koja se topi u ustima je očaravajući spoj ove bajadere
.



Potrebno je za prvi sloj :

- 200 gr šećera
- 150 ml vode
- 125 gr margarina
- 250 gr mlevenog keksa
- 100 gr pečenog susama
- 1 kašika meda

Za drugi sloj :

- 100 gr čokolade
- 3 kašike ulja

Za treći sloj :

- 200 gr šećera
- 100 ml vode
- 125 gr margarina
- 200 gr pečenog mlevenog susama
- 250 gr mlevenog keksa

Za glazuru :

- 100 gr čokolade
- 3 kašike ulja

Ovde možete pogledati detaljnu izradu ovog kolača :



Sa prefinjenim ukusom i vrlo primamljivim izgledom, ovaj kolač će biti brzo primećen na vašem stolu.
Zaista sam prezadovoljna kako mi je ovaj kolač ispao, ako se i vama dopadne recept slobodno ga isprobajte.
Neke poslastice privuku vašu pažnju izgledom, neke poslastice ukusom, a neke poslastice zato što su savršene u svakom smislu.
Sa ovim provereno dobrim receptom ne možete nikako pogrešiti, uvek dobitna kombinacija!


Prijatno!


Hvala vam što ste prošetali Sunčanim Stazama!













Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.


Нема коментара:

Постави коментар