Način pripreme:
-Dobro oprati zdrave plodove hladnom vodom.
-Oštrim nožem narezati voće i poređati u tegle, tako da što više voća stane u tegli (oko 400 gr).
-Dodati 4 kašike sećera, dopuniti tegle vodom i dobro zatvoriti zatvaračem.
-Na dnu lonca staviti dve kuhinjske krpe i poređati tegle odozgo, kako tegle ne bi došle u direktan susret sa toplotom i oštetile se.
-U loncu za pasterizovanje naliti vodu do ruba na teglama.
-Pasterizovati na klasican nacin.
-Oštrim nožem narezati voće i poređati u tegle, tako da što više voća stane u tegli (oko 400 gr).
-Dodati 4 kašike sećera, dopuniti tegle vodom i dobro zatvoriti zatvaračem.
-Na dnu lonca staviti dve kuhinjske krpe i poređati tegle odozgo, kako tegle ne bi došle u direktan susret sa toplotom i oštetile se.
-U loncu za pasterizovanje naliti vodu do ruba na teglama.
-Pasterizovati na klasican nacin.
Savet plus:
-Zanimljiva je i kombinacija da se ovoj mešavini voća dodaju i kruske.
Prijatno.
Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.
Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.
Нема коментара:
Постави коментар