субота, 16. децембар 2017.

Oblanda sa plazmom i pavlakom


Ako vam treba recept za neku finu, jednostavnu, brzu oblandu, onda ste definitivno na pravom mestu. Neće vam trebati ni mikser, nema puno prljavih sudova, a rezultat će vas prijatno iznenaditi.

Neka vam dan počne ukusno, a lako, uz ovu oblandu koju možete napraviti za samo pola sata. Vrlo jednostavna za pripremu i za vrlo kratko vreme na stolu ćete imati savršeni kolač prefinjenog ukusa i izgleda.

Neke poslastice privuku vašu pažnju izgledom, neke poslastice ukusom, a neke poslastice zato što su savršene u svakom smislu.
Zaista sam prezadovoljna kako mi je ovaj kolač ispao, ako se i vama dopadne recept slobodno ga isprobajte.


  
Za ovu oblandu vam je potrebno:
- 1 velika oblanda
- 300 gr mlevenog plazma keksa
- 250 gr margarina
- 500 gr šećera
- 2 čaše kisele pavlake od 180 ml

U sudu za mućenje staviti dve čaše kisele pavlake i dodati 500 gr šećera. Mutiti kašikom da se šećer otopi. U šerpu na šporetu staviti 250 gr margarina da se skroz otopi. Skloniti sa šporeta i margarin sipati u umućenu pavlaku sa šećerom. Opet mutiti kašikom da se pavlaka i margarin lepo ujedine. Dodati 300 gr mlevenog plazma keksa i lepo promešati i ujediniti fil. Filovati oblandu odmah.



Nafilovanu oblandu opteretiti nekim predmetom da se korice i fil lepo spoje.
Seći na željene oblike tankim oštrim nožem ili skalpelom. Dobro rashladiti oblandu u frižideru, a zatim uživajte u svakom slatkom zalogaju. Sa ovim provereno dobrim receptom ne možete nikako pogrešiti!


Neke poslastice je nemoguće ne voleti!
Uvek dobitna kombinacija!


Hvala Vam što ste promešati Sunčanim Stazama!
Prijatno!







Sve fotografije i tekstualni sadržaji na ovom blogu su delo autora bloga i isključivo su vlasništvo autora. Svaka neovlašćena upotreba fotografija i tekstualnog sadržaja sa ovog bloga je kažnjiva u skladu sa Zakonom o autorskim pravima.

Нема коментара:

Постави коментар