четвртак, 20. август 2015.

Da li joj se sviđam? Pitanje koje često muči muškarce.


"Da muškarac odista voli postojano 
samo jednu jedinu ženu, potrebna je mašta 
koja ide u priviđenje i prelazi u ludilo."


Da li ste bili u situaciji da danima gledate onu malu iz kraja, a nemate hrabrosti da joj priđete, samo zato što niste sigurni da li joj se sviđate? Da bismo vas ohrabrili, donosimo vam 20 sigurnih znaka da joj se sviđate.





Žena će na pogled muškarca koji joj se sviđa reagovati na sledeći način – pogledaće na drugu stranu i odmah se baciti na popravljanje narukvice ili igranje slamkom u čaši. Učiniće sve da smanji osećaj neprijatnosti. 


Svaka devojka ima dva osmeha. Jedan se pojavljuje kada joj je nešto smešno - to je klasičan osmeh koji viđamo svakodnevno. A drugi je onaj poseban. To je smešak od kog joj se celo lice ozari, oči zacakle i jasno se vidi da je srećna i uzbuđena zbog nečega. Ako ima ovakav osmeh u tvom društvu, verovatno joj se sviđaš.


Ukoliko joj se ti nenadano približiš i nešto je pitaš gledajući je u oči, a ona se zbuni, možda čak počne da zamuckuje, to bi trebalo da ti bude i više nego očigledan znak.


Verovatno nisi ni znao koliko stvari možeš da radiš u svoje slobodno vreme. Ona ti konstantno predlaže razne aktivnosti kao što su odlazak na bilijar, kuglanje, pikado, kafanu i mnoge druge. To ti jasno pokazuje da želi da provodi više vremena u tvom društvu.


Nema ničeg goreg nego kada pričate sa nekim, a povratnu informaciju dobijate samo u obliku učtivog klimanja glavom. Ali ako ona zaista deluje zainteresovano kada pričate, ako postavlja pitanja i želi sve da zna, jasno je da joj se dopadaš.


Iako je mogla da ti pošalje poruku, ili nekoga drugog da pita, ona uglavnom tebe zove za razne stvari. Voli da te čuje, da zna kako si i kako ti je protekao dan.


Devojke vole momke koji ih zasmejavaju. Ali čak i ako nikad nisi važio za posebno duhovitog člana ekipe, ona odjednom ne može da prestane da se smeje na tvoje šale, čak i one najgluplje. Ako možeš da je nasmeješ do suza verovatno se ne radi o tvom smislu za humor, nego o tome da je zaljubljena u tebe.


Uvek će se truditi da bude u reprezentativnom izdanju. Kada zna da ćete se videti, uvek će imati makar čistu kosu i lepu frizuru (iako ti to možda i ne primećuješ). Još ukoliko si joj nekada pohvalio neki odevni predmet, pripremi se da ćeš ga često viđati na njoj.


Verovatno nemaš pojma zašto te je pitala koja boja zidova će najbolje da se slaže sa njenim novim zavesama boje tila, niti zašto želi da zna šta ti misliš o novom filmu Vudija Alena. Ali mi znamo zašto. Ili smatra da si ekspert za boje (što nije dobar znak) ili želi da privuče pažnju i započne razgovor o ma kojoj temi.


Obratite pažnju kako ona reaguje kada se približite veoma blizu da joj nešto šapnete. Da li ona okreće svoj obraz ne bi li bolje razumela šta joj govorite ili se nezainteresovano udaljava od vas? Što se oseća prijatnije pored vas i što je više privlačite to će vam se ona više približiti.




Žene imaju naviku da tokom razgovora dodiruju ljude češće nego muškarci, ali ne zavaravaj se. Ako ti redovno dodiruje ruku iz najrazličitijih razloga, ne radi se o pukoj navici. Ona ti na ovaj način šalje signal da joj se dopadaš.


"Oh, baš nemam ništa u planu posle faksa. Ti?" Da li ti ovo zvuči poznato? To u prevodu znači da nema nikakav sastanak i da verovatno želi da ga ima, i to sa tobom!


Kada je zainteresovana za muškarca, žena će se postarati da se za to zna. Prekinuće te dok razgovaraš sa drugom devojkom i ponašaće se tako da svi u društvu pomisle da ste vas dvoje zajedno.Ukoliko je ne dotiče kada se nabacujete drugoj devojci, onda nemojte ni pokušavati da je startujete jer nećere dobiti pozitivan odgovor.


Kada im se neko dopada, devojke često naglašavaju da su singl ne bi li im dale do znanja da mogu slobodno da im priđu. Pa čak i ako ima neku kombinaciju, a nikad je ne spominje pred tobom, očigledno znači da joj se sviđaš. Pogotovu ako se redovno viđate - nema šanse da joj se baš niko nije nabacivao ili da nije bila u nekoj šemi.


Fejsbuk je zlatni rudnik informacija. Ukoliko vam na neki način spomene da je videla tvoje stare fotografije, komentare i statuse na društvenim mrežama znači da je tražila dodatne informacije o vama. To što je privlačite čini je radoznalom.


Sluša o čemu pričaš, a uz to se nesvesno igra uvojkom ili lagano prolazi prstima kroz kosu, e baš to je ono što želiš jer je to znak da je vrlo zainteresovana. Samo bez naglih skokova od sreće kao da si upravo dobio na kladionici, ali velike su šanse da večeras ne ideš kući sam.


Ukoliko hoda blizu vas, napomene da joj se dopada vaš parfem, pozove vas da krenete s njom u drugi kafić, počne da razgovara s vama, traži vam broj mobilnog telefona ili često gleda u vaše usne, postoji nešto što joj se kod vas dopada.


U većini slučajeva podignute obrve su dobra stvar, a ako si uz to dobio i smešak, to znači da joj se sviđa ono što čuje i da se slaže s izgovorenim. Takođe, podignute obrve tokom kontakta očima znače da joj se sviđa ono što vidi.


Ako vam zaista treba konretan dokaz onda je to ovo. Žene znaju da su muškarci ludi za grudima, te ako vidite da se igra sa dekolteom dok joj pričate, sve je jasno.


Ako vam ovo nije dovoljno, jednostavno skupite hrabrosti i pozovite je na sladoled. Taj odgovor će biti i odgovor na čuveno pitanje "Da li joj se sviđam?". Srećno!




"U svaku ženu, koja mi se dopada, 
smrtno se zaljubim. 
To traje sve dotle, 
dok se u drugu ne zaljubim još više."

2 коментара:

  1. Jako lepo napisano.Citat na kraju mi se mnogo dopada,ali samo ovaj prvi deo predstavlja mene,ili ako smem da dodam: "U svaku ženu se smrtno zaljubim i zavolim je iskreno,i to traje dok god ona mene voli."
    Pozdrav Milena :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Vam najlepše. Možda je i bolji ovaj Vaš. :)
    Pozdrav! Uživajte u danu! ;)

    ОдговориИзбриши